Меню
Количка
Този уеб сайт използва ограничен брой бисквитки ("cookies") за улесняване на сърфирането. 
Продължавайки да ползвате този уеб сайт (включително затваряйки това съобщение), Вие потвърждавате, че сте прочели и се съгласявате с нашата Политика за поверителност

Връщане на продукт

Имате право да се откажете от настоящия договор за покупко-продажба и да върнете закупена стока, без да посочвате причини за това, в срок до 14 календарни дни, считано от датата на получаване на съответната стока.
За да упражните правото си на отказ, трябва да следвате следните стъпки:

  1. Влезте в своя профил;
  2. От “Моят профил” изберете “История на поръчките”;
  3. Кликнете върху иконата “Виж” на края на реда на съответната поръчка, от която желаете да върнете продукт/и;
  4. Кликнете върху червената икона “Върни” в края на реда на съответия продукт;
  5. Отваря се автоматично попълнен формуляр за връщане на продукт. Попълнете полетата за причина за връщане, информация дали е отворян продукта и информация за банковата сметка по която да бъде възстановена сумата на поръчката или с кой продукт желаете да бъде заменен върнатия продукт;
  6. След съгласие с “Условията за връщане” и изпращене на формуляра ще получите потвърждение за искането на посочената електронна поща;
  7. Пригответете стоката, която желаете да върнете за изпращане по куриер. Необходимо е върнете пълната окомплектовка на продукта, заедно с платежните документи – фискален бон или фактура.
  8. Изпратете пратката без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни след деня, в който сте ни информирали за отказа си от настоящия договор на адрес:

ДЕСИЖЪН ООД
1618 София,
бул. Цар Борис III №152, офис А2
тел. 0888 237541

Срокът се счита за спазен, ако получим обратно стоките преди изтичането на 14-дневния срок. Разходите по връщане на стоките са за Ваша сметка.

 

Ако се откажете от настоящия договор, ние ще Ви възстановим всички плащания, които сме получили от Вас, без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни считано от датата, на която ни информирате за Вашето решение за отказ от настоящия договор. ReaderBG (Десижън ООД) запазва право да отложи възстановяването на плащанията до получаване на стоките обратно. Ще извършим възстановяването на средствата по посочена във формуляра от вас банкова сметка. При липса на част от окомплектовката или платежен документ си запазваме правото си да откажем възстановяване на сумата или да  удържим част от нея.