Меню
Количка
Този уеб сайт използва ограничен брой бисквитки ("cookies") за улесняване на сърфирането. 
Продължавайки да ползвате този уеб сайт (включително затваряйки това съобщение), Вие потвърждавате, че сте прочели и се съгласявате с нашата Политика за поверителност

Методи на плащане

1. Плащане при доставка (наложен платеж)
Получавайки поръчаната стока, заплащате дължимата сума на куриера в брой или на ПОС терминал с кредитна или дебитна карта.

2. Плащане в офиса на фирмата
Ако желаете може да получите вашата поръчка на място в офиса на ReaderBG. Получавайки поръчаната стока, заплащате дължимата сума в брой или на ПОС терминал с кредитна или дебитна карта.

3.Плащане по банков път
Заплащането на дължимата сума се извършва авансово чрез банков превод в указаната от ReaderBG банкова сметка.Плащането е авансово. При получаване на стоката не дължите плащане на куриера.

4. Директно плащане с кредитна или дебитна карта
Плащане с дебитна или кредитна карта  Master Card или Visa. Плащането е авансово. При получаване на стоката не дължите плащане на куриера. 

5. Плащане с ePay.bg
Плащане през ePay.bg, (поддържа плащане с карти Борика, Euroline, Maestro, Master Card, Visa Electron, Visa Classic). При избиране на този метод ще бъдете прехвърлени към страницата на еPay.bg, за да финализирате транзакцията. Плащането е авансово.При получаване на стоката не дължите плащане на куриера.