Меню
Количка
Този уеб сайт използва ограничен брой бисквитки ("cookies") за улесняване на сърфирането. 
Продължавайки да ползвате този уеб сайт (включително затваряйки това съобщение), Вие потвърждавате, че сте прочели и се съгласявате с нашата Политика за поверителност

Kindle Voyage (2014)

Kindle Voyage (2014)
Изчерпан
Kindle Voyage (2014)
0.00 лева
Без данък: 0.00 лева
  • Наличност: Изчерпан
  • Код: KV-2014
1901 пъти

Kindle Voyage впечатлява с максималната за електронен четец резолюция на екрана от 300 dpi. Благодарение на това се постига изключително високо качество на изображението и контрастта дори и при много дребни детайли, сходни с отпечатък от висок клас принтер или печатарска машина.

Адаптивно осветление на екрана

Kindle Voyage притежава сензор за околната светлина, който автоматично регулира интезитета на вграденото фронтално осветление. Автоматичната настройка е плавна и позволява на окото да се адаптира без да дразни. Ефектът от адаптивното осветление е, че независимо от околната светлина екрана изглежда еднакво осветен. За всички, който предпочитат сами да регулират силата на вграденото осветление има възможност за изключване на автоматичното настройване.

PagePress сензорни бутони за прелистване

Kindle Voyage разполага със сензорни бутони за прелистване разположени от двете страни екрана. Чрез леко натискане на рамката върху някоя от чертите отляво или дясно може да прелистване напред, а чрез натискане върху точките - назад. При натискане на някой от бутоните Kindle Voyage издава лека вибрация, която индикира успешното прелистване. В настройките на четеца може да се изключва и включва действието на сензорните бутони, както и да се настройва силата, с която трябва да се натиснат бутоните и да се регулира силата на вибрация при прелистване.

Най-тънкият Kindle до момента

С дебелина от 7,6 мм Kindle Voyage е най-тънкия Kindle произвеждан до момента.

Батерия

Kindle Voyage издържа с едно зареждане на батерията до 6 седмици с включено осветление на екрана.

Поддръжка на кирилица

Kindle чете по подразбиране текстове на кирилица, гръцки, японски, китайски и корейски в допълнение към латиницата. Kindle позволява избор на език за менюто на немски, английски, испански, френски, италиански, японски, нидерландски, португалски, китайски и руски. Наличието на руска клавиатура позволява набирането на текст на български.

Речници

Kindle разполага с речници на следните езици - английски, немски, френски, испански, италиански, португалски, китайски, японски и руски. Четецът предлага възможност за добавяне на речници, включително и английско-български речник и френско-български речник.

Wi-Fi връзка

Вграден Wi-Fi за безжична връзка с интернет позволява закупуване на книги от сайта на Amazon или сваляне на безплатни през браузъра на четеца

Функция Page Flip

Посредством новата функция може бързо да прелиствате книга без да губите текущата страница.

Функция FreeTime

Вграден родителски контрол, даващ възможност за стимулиране на четенето на книги от Вашите деца. Функцията позволява подбор на книгите, до които има достъп, получаване на баджове за постигане на определени цели и точна статистика за времето на четене.

Функция Vocabulary Builder

Тази функция добавя думите, които сте търсили във вградения речник в лесен за достъп списък. Възможност за бързо научаване на думите от списъка посредством флашкарти.

Функция Smart Lookup

Усъвършенствана функция за търсене едновременно в речник, X-Ray и Wikipedia

Нов облик на бележките под черта

Бележките под черта вече се визуализират в pop-up прозорец като по този начин се избягва досадното прескачене от текущата страница към страницата с бележките  и обратно.

Функция Time to Read

Новата функция Time to Read изчислява Вашата скорост на четене и ви показва колко време остава докато стигнете до следваща глава на книгата.

Функция EasyReach

Прелистване на страниците чрез еднократно докосване на екрана. 

Функция X-Ray

Открийте „скелета на книгата“. Чрез едно докосване, открийте всички пасажи в книгата, които съдържат дадени герои, идеи, места, исторически фигури. 

Facebook, Twitter и Goodreads интеграция

Благодарение на вградената Facebook, Twitter и Goodreads интеграция може да споделяте любимите си пасажи от четената от Вас книга с роднини и приятели.

Вграден браузър

WebKit базиран браузър, позволяващ браузване в интернет.

Окомплектовка

Устройство за четене, кабел USB - microUSB,  гаранционна карта. Устройството е фабрично ново, в неразпечатана оригинална опаковка и нерегистрирано в сайта на Амазон.  

Екран
Вид на екранаE Ink® Carta HD
Размер на екрана6 инча (15,2 см) диагонал
Разделителна способност1072 х 1448px - 300ppi
Вградено осветлениеДа, 6 LED с автоматично регулиране
Сензорен екранКапацитивен
Характеристики
Операционна системаLinux
Процесор1 GHz
Оперативна памет512 MB
Вградена памет4GB
Слот за паметНе
Тегло180 g
ВодоустойчивостНе
Размери162 x 115 x 7.6 mm
Свързаност
Безжична връзкаWi-Fi 802.11b/g/n
Аудио изходНе
Поддържани формати
Формати за книгиAZW, AZW3, MOBI, PRC, TXT
PDF форматPDF без DRM
Формати за изображенияJPEG, GIF, PNG, BMP (с конвертиране)
Други форматиHTML, DOC, DOCX (след конвертиране)
Батерия
Капацитет 1420 mAh
Живот на батерията с едно зарежданедо 6 седмици
Функции
Уеб браузърДа
РечнициДа, възможност за добавяне
Подчертаване на текстДа
Водене на бележкиДа
Text-to-SpeechНе
Маркиране на страницаДа
Безжично изпращане на съдържаниеДа
CloudДа, 5GB за собствено съдържание
ИгриНе

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.