Меню
Количка
Този уеб сайт използва ограничен брой бисквитки ("cookies") за улесняване на сърфирането. 
Продължавайки да ползвате този уеб сайт (включително затваряйки това съобщение), Вие потвърждавате, че сте прочели и се съгласявате с нашата Политика за поверителност

Блог RSS Feed

ReaderBG 17 март 2021 0 740
Когато става дума за трансфер на е-книги към Kindle от смартфон или таблет нещата не стоят толкова лесно колкото при прехвърляне от компютър посредством USB кабел.Съществуват два начина за това:Пъ..
ReaderBG 11 март 2021 0 273
Първата стъпка е да разполагате с файловете на шрифтовете, които желаете да се добавят на Kindle.Файловете е необходимо да с в TTF (TrueType) или OTF (OpenType) формат. Добър източник на безплатни ш..
ReaderBG 09 март 2021 0 150
Към момента Kobo Forma е единственият модел на Kobo, който поддържа Dropbox за безжично изпращане на собствено съдържание на устройството.Благодарение на неофициалната разработка KoboCloud може да б..
ReaderBG 07 март 2021 0 142
Версията на софтуера може да бъде проверена от меню Settings и избор на Device Info чрез кликване още веднъж върху иконата в горния десен ъгъл на екрана.Сравнете версията на устройството ви с посл..
ReaderBG 02 март 2021 0 2561
Най-сигурният начин за идентифициране на моделите на Kindle е серийния му номер. Той може да бъде видян на оригиналната кутия на устройството или в настройките на четеца - Settings / Device Info ..
ReaderBG 02 март 2021 0 187
Най-лесният и сигурен начин за идентификация на модела на Kobo четците е чрез продуктовия код на модел. Той е отбелязан на корпуса на четеца и започва с буквата N и последващ трицифрен код. ..
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)